Медіа-центр

ПОПУЛЯРНІ ОЛИВИ WOLVER ПРОЙШЛИ НЕЗАЛЕЖНУ ЕКСПЕРТИЗУ OELCHECK

Компанія Wolver Lab GmbH напрацювала значний досвід у сферах розробки і просування якісних мастильних матеріалів. Оливи та мастила під брендом Wolver успішно реалізуються на ринках Європи, Близького Сходу, Південно-Східної Азії, Північної Африки і Південної Америки. Із 2014 року Wolver Lab GmbH реалізує програму «Wolver Quality Solutions». Одним з елементів цієї програми є залучення незалежних експертів для проведення аналізу якості мастильних матеріалів. Так, для підтвердження високої якості олив Wolver, компанія ініціювала незалежну оцінку продукції найавторитетнішою незалежною лабораторією Німеччини - «OelcheckGmbH».

OELCHEK GmbH - єдина незалежна лабораторія у Німеччині, де проводяться аналізи мастильних матеріалів, палива та робочих рідин. У лабораторії працюють кращі фахівці цієї галузі. Щорічно вона проводить понад 100 000 аналізів. У банк даних підприємства занесено понад 700 000 даних з проведених тестів. Послугами Oelcheck GmbH користуються понад 14 000 клієнтів, до числа яких входять провідні виробники мастильних матеріалів. Висновки OELCHEK використовують у вирішенні суперечливих ситуацій при оцінці технічного стану обладнання, періодів заміни технічних рідин, виявленні можливих пошкоджень тощо.

Для аналізу до лабораторії Oelcheck GmbH були надані зразки чотирьох найбільш популярних олив Wolver.

Наименование продукта

Oelcheck

Код продукта для авторизации

1

Turbo Super 10W-40

3123537

2

Turbo plus 10W-40

3123541

3

Super Dynamic 15W-40

3123540

4

Super Tec 5W-40

3123536

Усі надані зразки отримали позитивну оцінку лабораторії. Для перегляду отриманого продуктом статусу досить увести зазначений у таблиці номер за цим посиланням.

Для зареєстрованих користувачів доступна більш детальна інформація.

Дія програми «Wolver Quality Solutions» триває. Ми і далі будемо інформувати партнерів про результати незалежних експертиз та нові допуски автовиробників.

Розширюючи світову географію продажів, ми з упевненістю заявляємо:

«Wolver - зроблено в Німеччині. Професійно працює всюди».

1.10 2016